torsdag 27. november 2014

Nye trykksaker


Endelig - middagsplanleggeren er trykt opp igjen! Jeg har gjort noen små justeringer fra forrige opplag, nå er det kun ett hull i toppen med en metallring, og ikke to hull med hyssing som forrige gang. Den er lagt ut på Epla igjen, og er også å finne på Skaperverket, og neste helg på Designernes eget julemarket på DogA.

Det dukker stadig opp noen nye motiver også. Batman under her er gammel, men kan nå fåes i A3-størrelse, grønnsaksserien "hello veggie!" finnes i A4 og A3, og luftballongføreren og katten er foreløpig til salgs i A4 - men filene er så store at de fint kan printes i A3 også. Det printes og pakkes til både julemarkedet på DogA og julegavesesong på Skaperverket, gleder meg! fredag 14. november 2014

Kjøkkenhåndklær med mine motiver

Juhuuu, i dag kom endelig kjøkkenhåndklene mine! De er i 100% bomull, 47x72cm (ganske store) og med hempe til oppheng. Designet av meg og trykket i England. Foreløpig har jeg fått trykket 3 ulike motiver, men selger de bra kommer jeg til å bestille flere ulike motiver! 

Veldig gøy med nye produkter altså! Jeg forbereder meg på julegavesesongen nå og skal også være med på Designernes eget julemarked på DogA i år, det begynner å bli en juletradisjon. Håper på å selge MASSE kjøkkenhåndklær, de er selvfølgelig allerede til salgs i min Epla-butikk, og i morgen lørdag kommer de til Oslos mest fortryllende butikk: Skaperverket!

onsdag 5. november 2014

Superkanin!


Jeg har laget et utsnitt av en kanin-illustrasjon jeg lagde for lenge siden, kanskje noen kjenner den igjen? Den er tidligere brukt i dette motivet:

Begge er selvfølgelig til salgs i min Epla-butikk!

Det er mange nye Linnosaur-produkter på vei fra trykken, jeg er så spent! Kjøkkenhåndklær med tre ulike motiver, kalendere, kort og tegneserier. Snart klar for julesesongen! I tillegg til Epla selges alle produktene både på Skaperverket i Oslo og på Designernes eget julemarked på DogA i Oslo 6. og 7. desember. Hurra!

tirsdag 4. november 2014

Mens vi venter på vinterHøsten var fin, men nå er vi klare for snø! Eller, ikke helt enda. Snøen kan komme 1. desember, det hadde vært fint. Tjukke fine filler vil vi ha, som legger seg. Aller helst skal snøen komme om natta, så kan vi våkne opp på morgenen og kikke ut av vinduet mens vi GISPER!