tirsdag 30. september 2014

septemberglimt
1: jeg har gjort vindusutstillingen på Skaperverket (Oslos mest fortryllende butikk) i september /// 2: ballonggutt med rester fra en bursdagsfest /// 3: begynnelsen av en tegneseriestripe /// 4: søndagsfrokost /// 5: ballonggutt II /// 6: små søte dyr og en skumling /// 7: vinduet fra utsiden /// 8: et trykk ferdig innrammet og på vei til en ny liten verdensborger /// 9: ballonggutter III /// 10: alle mulige prosjekter som samler seg på sjenken

fredag 19. september 2014

Lille svarttrost og frøken katt
Jeg har hatt en idé om å lage noen store bilder med rare figurer som motiver, trykk som kan passe på barnerom og som er ganske rare og kan blåses opp til A2-størrelse. Her er to ferdige motiver, foreløpig printet i A3 og det funker fint det også! Skal jeg ha større må det leveres til trykkeri. Men først tror jeg vi skal kjøpe nytt hus og se hva slags plass og vegger det er der. Vi er på boligjakt om dagen! Nytt slott, nye muligheter. Eller, ny rønne blir det kanskje.. Rønne med muligheter.

Disse vakre små vennene fra dyreriket er selvfølgelig også å få kjøpt i min Epla-butikk!

mandag 15. september 2014

Ønskeliste fra ETSY

Trykk fra Virginie Morgand

Hengende blomsterpotte fra Ceramica Botanica

Linotrykk fra magprint

Veggklokke fra FunMakesGood

Delvis resirkulert taklampe fra ILIUI

Sitronputer fra WinterPetals

Ny sekk fra BagDoRi

Nytt smykke fra AnAstridEndeavor 


Litt tidlig å sende brev til julenissen, men. Her er noen av de fine tingene jeg ønsker meg fra ETSY! Det fine med ETSY er at du ikke støtter en fabrikk i Kina, men sannsynligvis en fattig designer som blir hoppeglad for alle salg som triller inn. 

fredag 12. september 2014

bursdag og rester av sommeren
Noen fargeflekker fra de siste ukene. Vi har feira en 5-åring og blomstene i hagen er snart avblomstret. Og jeg har kjøpt meg ny stol på garasjesalg i sommer, men er det noen som vet hvem designeren eller produsenten er? Sikker på den er skandinavisk, kanskje 60-talls?
(bildene viser forøvrig en 2-åring, en liten bror som tror han er så stor!)

mandag 8. september 2014

kort med norske teksterDet er så gøyalt å lage kort, men det er jo strengt tatt ikke det jeg kommer til å bli rik på (for jeg blir vel rik en dag?). Jeg har mange motiver på gang med strofer fra norske svisker og faste uttrykk, her er fire av de som har blitt til kort. Men nå må jeg ta en pause i kortmotivene og jobbe med det jeg egentlig skulle bruke tiden min på, hva var det igjen?

onsdag 3. september 2014

portrett av coco chanel
Velkjent kjedd i sort og med siggen i munnviken.