fredag 29. august 2014

Å hurra hei og hopp!
Noen som husker kaninen fra reveenka? 

Nye trykk og kort er under opprulling, det går i kjente og ukjente sitater og bruddstykker fra sanger.
Denne finnes foreløpig i A3 på Epla.

Finfin helg, håper alle er glade i dag! Det er jeg!

tirsdag 26. august 2014

Bloggen deles i to!

Denne bloggen har utviklet seg veldig siden jeg begynte å blogge, og en av reglene for hva jeg skulle poste her var at det skulle være akkurat det jeg ville. Jeg ville ikke låse meg på hverken illustrasjon, design, hverdagsliv eller interiør. Og det har vært litt av og på, og det har vært greit. Nå er det litt "på" igjen.

Men nå er det på tide med noen endringer, jeg deler bloggen i to! Jeg jobber en del med tegneserie om dagen, og tror terskelen for å dele blir lavere om jeg samler det i en egen blogg fremover. Da blir det litt mer orden i rekkene, og Linnosaur-bloggen kan leve videre med alt det andre.

Så fra nå dukker det opp tegneserie og alt i den sjangeren der på:

www. folkjegharsett.blogspot.no

og der kan man bla a møte folk jeg har sett, stripene mine i serien Morna Jens!, enruterserien Clair-obscur og litt oppdateringer på en tegneserieroman jeg jobber med, samt annet tegnet tull og alvor.

Her er forresten noen folk jeg så forrige uke: 


mandag 25. august 2014

svevende fjell


Jeg fant noen billige og fine rammer på Søstrene Grene, der kan man feks ta ut passepartouten av A4-ramma, og så passer den perfekt til A3-trykk. Har blitt litt lei av "ribba" fra IKEA nå, og ganske massive er de også. Denne rammen var mye slankere! Frem mot jul selger jeg også trykk ferdig innrammet både på Skaperverket i Oslo og på markeder. 
Trykkene uten ramme kan man selvfølgelig kjøpe i min Epla-butikk!

Altså.. jul. tenk at jeg allerede tenker mot jul. Error. Først høst.

fredag 22. august 2014

slutten på sommeren

Jakten på blåbær og sopp, det aller siste badet i et skogstjern og små bare føtter for siste gang i år. 
Jeg tror høsten er her.

mandag 11. august 2014

pling plong


Geomteriske former, gradienter og sterke farger. Jeg er i en pling plong-periode. Egentlig skal jeg bruke tiden min på å tegne tegneseriemanus, men da blir det så fristende å teste ut alle ideer som svirrer rundt som sommerfugler og møll i kroppen. For hvert prosjekt som blir ferdig blir jeg roligere, men så dukker det opp nye ideer. Akkurat nå er det alt for mange møll som svirrer rundt i hodet om dagen og jeg jobber litt med det ene, og hopper til det andre, og det tredje og.. mister fokus. Men nå er geometrimannen ferdig, så i morgen: kun tegneserie. Nå har jeg skrevet det her, så da må det bli sånn.

lørdag 9. august 2014

Denne sommeren II

Noen flere bilder fra en enkel tilværelse på hytta. Lykken er en hjemmelagd trebåt, en regnskur så det ble vann i bekken og oppdagelsesferd på krokete stier opp mot fjell og ned til vann. Og så iPad med Robin Hood-film, da.

onsdag 6. august 2014

Bursdagskalender
Bursdagskalenderen min har kommet fra trykken! Her er det mange kakeglade kjente personer som har sneket seg inn på sidene og skrevet opp sin egen bursdag.
Trykt på matt papir og i A5-format. Liten og hendig, og den er allerede utplassert på både Skaperverket i Oslo og på Epla

Kalenderkjendisene er: oprah winfrey, kong harald, elton john, queen elizabeth II, florence nightingale, ingrid espelid, nelson mandela, coco chanel, louis XIV, margaret tatcher, winston churchill og pave frans.

tirsdag 5. august 2014

denne sommeren
Glimt fra en fantastisk sommer! Vi har badet og badet, gått i fjellet og vært i skogen og slappa masse av. Nå glir vi gradvis over i hverdag igjen, men håper enda det blir noen badeturer før høsten slår inn.

Alle bildene er fra Ustaoset.