onsdag 30. april 2014

Bryllupsinvitasjon

En kjempemorsom jobb jeg har gjort nylig er å lage en personlig og litt annerledes bryllupsinvitasjon! Temaet øde øy og skog er tatt fra stedet paret skal gifte seg, så invitasjonen blir en liten historie i seg selv. Den vordende brud insisterte på pop-opp invitasjon, noe som blir ekstremt mye jobb for de som skal klippe og lime sammen, men resultatet blir jo ganske morsomt!
Denne bryllupsinvitasjonen inneholder et dobbelt kort, et svarkort (i dette tilfellet på to språk) og et lite kort med ekstra informasjon. I tillegg skal konvoluttene fylles med litt konfetti som drysser ut når den åpnes. Det skal også bli produsert et takkekort i samme stilen.

Dette tror jeg blir en helt maaagsik dag! Ønsker brudeparet lykke til og håper det blir som bildene på invitasjonen :D

(Jeg tar oppdrag på personlige og annerledes bryllupsinvitasjoner, kontakt meg for informasjon og prisliste! Planen er at jeg skal legge ut prisliste her på bloggen etterhvert også.)

søndag 27. april 2014

Italia II - Isola di Pròcida


Vi har vært på verdens vakreste sted! Isola di Pròcida ligger en halvtimes fergetur fra kaia i Pozzuoli, og Pozzuoli er en halvtimes togtur ut fra Napoli. Vi er heldige - mine foreldre bor i Pozzuoli, og der har vi hatt base mens vi har dratt ut på eventyr hver dag i over to uker. Fantastico! 

Pròcida måtte vi besøke to ganger, neste gang tror jeg vi må overnatte der. For et magisk sted! Anbefaler alle å ta turen, kanskje utenom turistsesongen? Vi tusla rundt i stille gater og satt alene på små kneiper og spiste sitronsorbet ut av sitronskall. De gamle damene hang over rekka på balkongene sine og kikka på livet i gatene. Små biler feis forbi i gater så trange at de egentlig ikke har plass til biler, og fra alle vinduer hang det klesvask - mamelukker og store flagrende truser!

torsdag 17. april 2014

Italia I

1: sitroner fra bestemors hage /// 2: sitrusslang /// 3&4: pozzuoli /// 5: piccolino gjemmer seg /// 6: et sted man kan få kjøpt både det ene og det andre /// 7: havet og capri /// 8&9: pozzuoli sentrum /// 10: is med peppa gris-smak (visstnok) /// 11&12: vesuvio og vulkansk aske overalt /// 13: bestemor og bestefarhuset /// 14: en bil i munnen /// 15: pause