tirsdag 7. januar 2014

Hei 2014!

2013 var et fint år! Minstemann begynte endelig i barnehage i høst, vi solgte leiligheten i Oslo og jeg gikk ned en del barselkilo med god hjelp fra Grete Roede. Vi har bakt mange brød og en del kaker. Vi har blitt hard core pendlere og flytta til en midlertidig bolig. Nå venter vi på boligkrakk og gode priser for oss som skal kjøpe på nytt, hohoho! Jeg har kommet greit i gang med jobbing og i januar og februar står det stort sett tegneserietegning på planen. Siden det ikke ble vinter i år (bare noen dager her på Østlandet) avlyser vi den likegodt og er klar for vår. Vinteren skal komme før jul, og hvis den ikke klarer det kan den bare drite i det. Eller forresten, jeg har lyst på et par skiturer før våren kommer. Så greit, klar for 3 uker vinter.

 Noen glimt fra slutten av 2013: 


 
1: Søndag og bollebaking hos gode venner /// 2: tre små gnomer danser til gangnam style /// 3: hjerterundstykke /// 4, 5, 6: vi lager julevindu på skaperverket /// 7: fint vindu hos naboen også /// 8: Solan i bukse fra bøtteknotten /// 9: hattifnatter /// 10: litt snø noen dager før den forsvant /// 11: retrojul /// 12: Villum har jobba iherdig med gaven til kusina /// 13: bananhumor /// 14: frie tøyler på dekorasjonsfronten /// 15: hardt valg, hva passer best til julekjolen? /// 16: det ble julemåltid i legobyen også

1 kommentar:

  1. Koselige bilder! Litt vinter må vi ha for å kunne nyte våren ordentlig og for at naturen skal være naturlig :)
    Nå er det vel kommet litt snø og kulde de fleste steder i landet. Et melisdryss her i Bergen og endelig har vi sett klar himmel.

    SvarSlett