mandag 11. november 2013

Fjasekort
Julekort for den som er lei av engler og liker fjas!

Her er noen få av mine ørten lekefigurer som har kommet i julestemning. Den innpåslitne dragen jeg kjøpte i Tokyo er på alle og vil ha juleklem og klype i rompa, dinosaur-Bjarne fra "one dollar store" i china town i NYC kjører motorsykkel og vil tilbake til Manhattan, Stripa synger musevisa og wrestleren har blitt helt relliøs (som dem sier her). Som vanlig til salgs i min Epla-butikk og på Skaperverket i Oslo!


fredag 1. november 2013

Middagsplanlegger
I går fikk jeg en tung pakke i posten, middagsplanleggeren jeg har jobba med i høst! HURRA! Ideen har jeg hatt en stund, men nå er den endelig her i fysisk form, i god til til julegavesesongen. 

Dette er et produkt min familie har savna. Vi er tidvis ganske dårlige på å planlegge middagene våre, men har vi lagd ukesplan og handla inn i god tid blir vi både gladere og mindre stressa. Jeg er overbevist om at en middagskalender kan gjøre hverdagen enklere!

Man bare henger den på veggen og holder oversikt. Kalenderen er lagd sånn at du skriver inn ukene og datoene selv, den går derfor ikke ut på dato. Det er også lett å la seg inspirere av hva man har spist tidligere uker. Perfekt for småbarnsfamilier, alle i tidsklemma og generelt alle som liker orden i sysakene. Nå blir det aldri mer potetmos med tacosaus og flatbrød til middag!
Det er en liten huskeliste nederst på kalenderen, der kan man skrive opp hvis det er litt spesielle ting utenom det vanlige som skal kjøpes.

Foreløpig bare til salgs i min Epla-butikk, men jeg kommer til å selge den både på Designernes eget julemarked på DogA 7. og 8. desember i Oslo, på JuleExpo 22.-24.november i Lillestrøm og selvfølgelig i designkollektivet Skaperverket på Grünerløkka i Oslo. Hei, hurra!