lørdag 28. september 2013

Fly av stedNye motiver fra illustrasjonsfabrikken! Planen var å lage noen motiver som passer feks i stua, men jeg ser jo at det som vanlig passer bra til barnerom også. Teknikken er akvarell og blyant, scanna inn og jobba med i photoshop. Flere motiver i litt samme gate er under produksjon. Foreløpig har jeg bare A4 til salgs, men A3 kommer snart!

Gøy å være tilbake på jobb igjen etter en lang fødselspermisjon, men litt for mange prosjekter å jobbe med. Jeg sliter litt med å fokusere på ett og ett, men jobber litt med alle på en gang. Så hundre prosjekter er underveis!

mandag 23. september 2013

insta-høst


Noen bilder fra begynnelsen på høsten. Unger, skattejakt og nye prosjekter på gang!

onsdag 11. september 2013

Ferdig ABC


Endelig ferdig med ABC-trykket takket være to greie damer som tipset meg om hva jeg kunne bruke på Æ og Å! HURRA! Foreløpig har jeg lagt ut en variant med grønt alfabet i Epla-butikken min, men jeg lurer på å printe noen i fargene under også. Eller, jeg lurer egentlig ikke på det. Jeg kommer til å gjøre det. De to som hjalp meg skal også få et som takk for hjelpa.

På fredag kommer alle fargene til salgs på Skaperverket i Oslo også, designkollektivet jeg er med i. Det er en fortryllende butikk nederst i Markveien på Løkka, jeg oppfordrer alle til å like oss på Facebook og få med seg siste nytt om nye varer og designere i butikken.

 
 

tirsdag 10. september 2013

Skandinavisk design som begynner på Æ og Å?


Ny plansje på gang! ABC-plakater er gøy, jeg har sett mange fine og har hatt planer om å lage min egen. Skandinaviske designobjekter ble valgt som motiv, alt fra møbler til leker. Jeg har lett og lett og valgt og malt objektene med akryl, forkasta og funnet nye objekter. Det er alt fra tidløse designklassikere til relativt ukjente designere. Her har jeg ikke hatt noen strenge regler, hovedhensikten har vært å finne et objekt, et fornavn, etternavn eller firma som begynner på en bestemt bokstav. På noen bokstaver kan man velge og vrake, mens andre er veldig vanskelige. Vi snakker selvfølgelig X Y Z Æ Ø Å! Ai ai ai, dumme bokstaver!

Nå nærmer det seg slutten.. Men jeg mangler Æ og Å! Dessuten synes jeg "AX chair" av Peter Hvidt er en ganske dårlig løsning på X. Jeg har to reserver for Å-en. Men jeg skulle gjerne hatt noen bedre. Æ er det dessverre veldig kritisk for, der er det ingen reserveplan. Jeg vurderer å skrive ÆSJ! eller bare fjerne ÆØÅ.

Kan noen hjelpe meg? Vet du om hva som helst innenfor skandinavisk design som begynner på X, Æ eller Å? Navnet på en lampe, en lysestake, en designer eller noe annet som kan være en løsning? Den som kan bidra vinner heder og ære og får en ferdig versjon i posten!


 et utsnitt

søndag 8. september 2013

sommer i september


1: bursdagsmuffin til en overlykkelig 4-åring /// 2: lillebror og muffins + pakker på senga /// 3: den store LEGO-fasen er i gang! /// 4: på mine foreldres trapp /// 5: små juleskatter fra loppis /// 6: fæst /// 7: loppekupp fra Mjøndalsloppis på lørdag, en liten dobbel kurvsofa /// 8: mer fæst /// 9: Mocca-skål fra Figgjo /// 10: lekehuset /// 11: Daisy må håndvaskes, ikke alle som er like glade for det.. /// 12: sommerflagget /// 13: pelargoniaen blomstrer og koser seg

Storebror har blitt 4, og LEGOen rant inn. Han velger bort barne-TV og vil heller leke i legobyen. Tyven kjører fly til Spania, krokodillen rømmer fra dyrehagen og tauebilen tauer bort alle som har fått motorstopp. Det er dramatiske dager i legoland! Sommeren sneik seg langt inn i september også her på østlandet, greit nok!