lørdag 31. august 2013

Durururururururu - BÆTTMÆÆÆN!

Etter to uker på jobb har nye prosjekter begynt å ta form. Innimellom de litt større prosjektene dukker det opp litt uforklarlige motiver som ikke alltid er så lette å.. forklare. Her er Batman i regnvær, ikke no mer enn det liksom. Og ja, det kan pryde din eller andres vegg, den er nemlig til salgs i min Epla-butikk! Gleder meg til å fylle på butikken med nye produkter, først ut er altså Batman. fredag 30. august 2013

Farvel sommer!

Det har vært en lang, varm og herlig sommer! I dag var det litt grått, litt snørrete unger og litt kjølig da vi gikk til bussen. Helt greit at høsten er her egentlig, selv om vi er veldig glad i sol og sommer. Hverdag er best! Når jeg ser tilbake på sommerbildene er det unger på nesten alle sammen! Unger og bading. Det var det sommeren gikk til. Helt greit!

1: plaskebassenget en tidlig sommerkveld /// 2: på besøk hos kusina /// 3: favorittskogstjernet /// 4: fisketuren uten fiskekrok (men blåbær fikk vi med hjem) /// 5: en som  kommer ut fra tante Sofies hus /// 6: favorittsteinen i favorittjernet /// 7: hjemme hos tante Sofie /// 8: hønepøne /// 9: kutoppen /// 10: bystranda i Grimstad /// 11: hei, sau! /// 12: fang skyggen /// 13: Grimstad /// 14: far og sønn /// 15: her bor nøkken tror vi /// 16: nå må tomatene våre som fikk en litt seig start snart bli modne! (den aller første er moden i dag, faktisk!)

Velkommen, høst!

fredag 23. august 2013

RevenålEtter et par års pause har jeg plutselig begynt å produsere fjonge nåler igjen. Det skjer når jeg jeg jobber i butikken Skaperverket på Løkka og har lite å gjøre. Det er et slags butikkollektiv der designerne som selger tingene sine jobber et par dager i måneden. Nå er altså denne revenåla til salgs der, og det er også kjolen som er designet av "Fin Kjole".

torsdag 22. august 2013

Tilbake fra fødselspermisjon!

Nå har endelig min lille bestevenn på snart 16 måneder begynt i barnehage! Jeg skriver endelig, endelig for meg og endelig for ham.  Han digger å være der, beste sted på jord mener han (nå kan han ikke snakke, men vi skjønner jo at han synes det).

Jeg synes også permisjonen med nr 1 og nr 2 har vært veldig forskjellig. Med nr.1 var jeg fullstendig tapt i ammetåka og helt oppslukt av dette livets under som jeg selv hadde lagd og klemt ut. Jeg var masse sammen med andre førstegangsmammer, besøkte venner, trilla på kryss og tvers i Oslo, shoppa, drakk kaffi og syntes permisjon og baby var det mest fantastiske som hadde skjedd meg.
Selv om man blir like glad i barn nr. 2 var nyhetens verdi litt over ved neste permisjon syntes jeg.. Jeg var ikke like aktiv som forrige permisjon, flytta fra Oslo gjorde vi også. Nå var permisjonen mer et hulrom mellom henting og levering av storebror i barnehagen, og egentlig har jeg kjeda meg ganske mye. Trilla turer alene, vært mye alene hjemme og drikki kaffi, kikka på klokka.

 


Men nå er jeg tilbake på jobb, hurra! Masse prosjekter på gang, og kanskje bloggen kvikner til liv igjen også?