torsdag 25. juli 2013

HyttesommerNoen glimt fra nydelige sommerdager på hytta. Fjellturer og bading i bekken, kunne ikke vært bedre! Og så stille som det er på fjellet.

Nå er det flyttekaos de neste dagene, en nesten årlig begivenhet. Men den norske sommeren er fortsatt på sitt aller beste på østlandet, så vi klemmer inn en badetur her og der. Herrrrlig! 

mandag 1. juli 2013

Låvebryllup - en junidrøm

Noen bilder fra et fantastisk stemningsfullt bryllup vi var i St.Hanshelga. Skal ikke blottlegge brudeparet her, men skryte av fantastisk festlokale (foreldrenes gamle låve), beliggenhet, detaljer og dekorasjoner - det aller aller meste lagd av bruden selv. Høy skålefaktor og deilig løs stemning!1:  Landstryker foran en av stuene /// 2: Ei kjerre med øl på is /// 3-6: Festlokalet (her har det vært jobba iherdig i ukesvis i følge ryktene) /// 7: En pen dame /// 8: Noen gjester og Il tempo gigante (nesten) på tunet /// 9: Ekteskapsblanding: søte ord, kjærlighet, sure føtter og kyss i godteriform /// 10: Brura /// 11: Min mann /// 12: Utedoen er åpen /// 13: Hjemmelagd kaketopp /// 14: Låvefest!