onsdag 26. juni 2013

JuniglimtJuni oppsummert så langt: utdrikningslag, bading og festivas! Mye kaker, en del øl og sand mellom tærne. Den gamle MacBooken har gradvis tatt kvelden, men nå har jeg ENDELIG fått en ny på anabole steroider, hurra! Det er nesten toppen av lykke. Bare å føde barn er større lykke.

1: Muskatt og Pepsi  /// 2: hjemmelagd brudekakepynt med tro kopi av brudeparet /// 3: frokost på en lørdag, vi overrasker den vordende brud /// 4: En liten sommerfuglvenn ville hilse på /// 5: badebrud på sjøbadet i Kragerø en helt himmelsk junidag /// 6: tær og sjø /// 7: gamle barndomskunster friskes opp /// 8: Muskatt igjen (det er mamman til Muskatt som skal gifte seg nemlig) /// 9: middag /// 10: ølsmaking /// 11 & 12:  på Jensemann /// 13: husmorsferie /// 14 - 17: Miniøya /// 18: permisjon med badetemperaturer er fantastisk!

Både blogg og blogglesing har blitt nedprioritert pga dødssyk MacBook og 1-åring i fritt fall. Men nå har jeg jo en ny Mac og om 1,5 mnd begynner 1-åringen i barnehage. På tide! Til tross for idyllisk badebilde på slutten her kan jeg fortelle at vi er ganske lei av permisjon begge to. Solan vil være sammen med jevnaldrende og jeg vil jobbe. Så vi gleder oss til høsten!

fredag 7. juni 2013

Maiglimt

Dagene fylles med hverdag, en liten 1-åring på farta, en dramatisk 3-åring, rot, rydding, matlaging, soving og i mai har vi vært masse ute og kost oss i sol og regn! Det er bare å glemme å få jobba noe med illustrasjonsprosjekter før i august da min minste lille bestevenn begynner i barnehagen. I mellomtiden får vi nyte sand i bleia og avokado gnidd inn i teppet, tenner som tyter ut og befaringer av byens lekeplasser. Deilig med vår!

1: Susanne med det sorte øyet snor seg rundt i hele leiligheten og blomstrer og koser seg /// 2: turmat /// 3-8 en tåkedag på Spiralen i Drammen /// 9: To favorittkrøller på tivoli /// 10: 17.maijakka til Solan kjøpte jeg for 3 kroner i lekeavdelingen på Åskollen loppemarked. Noen hadde brukt den til dukkeklær! /// 11: Kong Harald-veska mi som tok utallige timer å brodere og som passer perfekt til 17.mai og hardangerbunad /// 12: Spredning av ugress /// 13: Veien til Blektjern /// 14: Toppen av mailykke - sand mellom tærne og melon i matboksen /// 15: Vår nye blomsterpersienne /// 16: sand i rompa