fredag 26. april 2013

Aprilglimt


1: Det spirer og gror over hele huset. Duken og fatet er funnet på skattejakt /// 2: Samlingen min (..vår?) av A la Carte fra Figgjo Flint. Synes det er vanskelig å finne deler til dette serviset, men er veldig fornøyd med det jeg har funnet så langt, særlig "grisen" (serveringsfatet) /// 3: En maske som henger på en gardinstang på kjøkkenet /// 4: En som har lært seg å gå /// 5: Susanne med det sorte øye /// 6: Barnerommet /// 7: Første dag med kjole og småsko /// 8: flere loppekupp /// 9: Lampe fra ...loppis! Overraskelse. Og mine kule bikkjer.

onsdag 17. april 2013

Usynlige ideer

Når jeg jobber med illustrasjon er det veldig mange innfall og ideer som testes ut, og som ganske sikkert er med på å forme resultatet, men som forkastes underveis. Her er noen bilder fra litt utforskning i forbindelse med en billedbok jeg jobber med. Jeg kan røpe at resultatet blir nok ganske langt unna dette uttrykket, men det var gøy å teste det ut. Og så kom det noen nye ideer ut av det igjen.

Nå er jeg tilbake i full permisjon igjen mens vi venter på barnehageplass til høsten, så det blir ikke så mye jobbing om dagen. Det blir mest løping etter en kamikaze-askepott som bare er ute etter å dekonstruere huset. Puh!torsdag 11. april 2013

Min Insta-vår
Noen bilder fra min Instagram-profil fra den siste perioden.

1: Noen som venter på bestemor /// 2: Mystiske greier fra skisseboka /// 3: Nyproduserte bursdagskort /// 4: Butikkmann og kunde/plagsom tyv /// 5: Tegneseriemanus /// 6: Deler av mitt (ehm..vårt) Daisy-servise fra Figgjo som nå teller 65 deler /// 7: Vår og sol i Grimstad denne helga /// 8: Verdens fineste bryllupsinvitasjon i form av en serviett laget av Fauna-Henriette (det er også hun som skal gifte seg) /// 9: No knead bread /// 10: Bursdagsselskap og led-ballonger på verandaen (altså, ballonger med lys) /// 11: Mine dansedamer (og mann) som fikk komme en tur opp fra boden for å danse litt i stua. De måtte ned igjen i plastdunken sin etter to dager..

tirsdag 9. april 2013

Glimt fra mars


1: de første små spirene /// 2: Påskeeggjakt hos besteforeldre /// 3: Min gamle mors påskeskatter /// 4: Mission completed /// 5: Gatekunst på en gammel fabrikk i Grimstad /// 7: Besøk av den fineste (og eneste) kusina /// 8: Mer egg og en liten boks med barndomsminner /// 9: Drage i skisporet /// 10: Et helt påskeøde Grimstad sentrum og forsøk på å få litt varme i solveggen /// 11: Apothekergården i Grimstad /// 12: Tårnet til Tobias (som var på påskeferie) /// 13: Frøken Sofie var også på påskeferie /// 14: favorittby!