lørdag 23. mars 2013

Uka som gikk
1 & 2: En som har vært mye inne på grunn av surt og kaldt vær /// 3: Besøk av gamle venner som har flytta alt for langt av sted /// 4: Venter på små spirer /// 5: Vårjevndøgn og forsteina snøhuler i Sofienbergparken /// 6: Påskepynten har kommet frem /// 7: Rolig lørdagsmorgen

En skikkelig sur og kald uke. Nå er vi klare for vår!

God helg til alle som er innom :-) Håper sola kommer og varmer dere litt.

tirsdag 19. mars 2013

Tallplakat
Nye trykk til barnerommet fra Linnosaurstudioet!

Finnes foreløpig i A3-format til 250 flis i min Epla-butikk, og snart finnes de i butikken Skaperverket i Markveien i Oslo. Hurra! 

fredag 15. mars 2013

Midten av mars
1: Noen som venter på våren /// 2: Loppeskatter over døra: Apollo av Inger Waage / Stavangerflint - Tutti Frutti / Stavangerflint - Kennel av Inger Waage / Stavangerflint - ukjent serie fra Egersund /// 3: En som blir fanga i kurver for å ikke rasere leken til storebror /// 4: loppeskatter, arveskatter og nye skatter /// 5:Sol seint på dagen

onsdag 6. mars 2013

Anledningskort

Nye anledningkort fra Linnosaur-studioet!

Når jeg står på feks julemarkeder får jeg ofte tips fra kunder. Det er en av grunnene til at det er gøy å møte folk i det virkelige liv når man selger knapper og frimerker. Flere har etterspurt superpappa-trykket som kort, til for eksempel farsdag. Jeg har også lagd et bursdagskort, bryllupskort, barselkort og et gravid-kort.

Mangler konfirmasjonskort og kondolansekort, de vanskeligste. Jeg bruker jo mye humor i produktene mine, men døden er ikke humor. Konfirmasjon er humor (i ettertid iallefall), men jeg tror alle gamle tanter og onkler heller velger et av de grelle konfirmasjonskorta i bokhandelen. Sånne duse akvareller som ser ut som de illustrasjonene som er i Vakttårnet. Grøss. Jeg har tegna en sånn kvisete fjortis som står og stotrer i alt for stor dress. Det er jo gøyalt. Men det er nok ikke salgbart. Så jeg legger prosjektet på hylla inntil videre.

Kortene mine kan man få kjøpt i pakker på 5 på Epla (beklager, jeg orker ikke å sende ett og ett kort..), men de som bor i Oslo kan straks kjøpe de på den superfine butikken Skaperverket nederst i Markveien! Jeg har nemlig blitt en skaper og skal jobbe der et par dager i måneden og selge produktene mine der fremover. Gøy! Mer om dette senere.

tirsdag 5. mars 2013

Slutten på vintern1: Sol på stuebordet vårt! /// 2: Noen som har dekorert et tre i Drammens styggeste gate /// 3: Sol på stuegulvet vårt og vårkjole (men fortsatt ullsokker) /// 4: En stakkar som ikke overlevde vinteren (han henger der enda, tror det kan bli en interiørtrend) /// 5: Utflukt til vårt gamle nabolag og tur til zoologisk museum /// 6: En som liker å smake på alt han får tilbud om

Hele februar har forsvinni i en eneste stor tåke. Februar er alltid verst. Jeg er så trøtt og det har vært så surt og kaldt. Men, i år som i fjor og året før der, når man har lagt seg ned og tror at alt håp er ute, så kommer sola frem og kiler deg på nesa. Nå er det mars, endelig! Dette kan gå bra. I år også.