torsdag 22. august 2013

Tilbake fra fødselspermisjon!

Nå har endelig min lille bestevenn på snart 16 måneder begynt i barnehage! Jeg skriver endelig, endelig for meg og endelig for ham.  Han digger å være der, beste sted på jord mener han (nå kan han ikke snakke, men vi skjønner jo at han synes det).

Jeg synes også permisjonen med nr 1 og nr 2 har vært veldig forskjellig. Med nr.1 var jeg fullstendig tapt i ammetåka og helt oppslukt av dette livets under som jeg selv hadde lagd og klemt ut. Jeg var masse sammen med andre førstegangsmammer, besøkte venner, trilla på kryss og tvers i Oslo, shoppa, drakk kaffi og syntes permisjon og baby var det mest fantastiske som hadde skjedd meg.
Selv om man blir like glad i barn nr. 2 var nyhetens verdi litt over ved neste permisjon syntes jeg.. Jeg var ikke like aktiv som forrige permisjon, flytta fra Oslo gjorde vi også. Nå var permisjonen mer et hulrom mellom henting og levering av storebror i barnehagen, og egentlig har jeg kjeda meg ganske mye. Trilla turer alene, vært mye alene hjemme og drikki kaffi, kikka på klokka.

 


Men nå er jeg tilbake på jobb, hurra! Masse prosjekter på gang, og kanskje bloggen kvikner til liv igjen også?1 kommentar: