onsdag 26. juni 2013

JuniglimtJuni oppsummert så langt: utdrikningslag, bading og festivas! Mye kaker, en del øl og sand mellom tærne. Den gamle MacBooken har gradvis tatt kvelden, men nå har jeg ENDELIG fått en ny på anabole steroider, hurra! Det er nesten toppen av lykke. Bare å føde barn er større lykke.

1: Muskatt og Pepsi  /// 2: hjemmelagd brudekakepynt med tro kopi av brudeparet /// 3: frokost på en lørdag, vi overrasker den vordende brud /// 4: En liten sommerfuglvenn ville hilse på /// 5: badebrud på sjøbadet i Kragerø en helt himmelsk junidag /// 6: tær og sjø /// 7: gamle barndomskunster friskes opp /// 8: Muskatt igjen (det er mamman til Muskatt som skal gifte seg nemlig) /// 9: middag /// 10: ølsmaking /// 11 & 12:  på Jensemann /// 13: husmorsferie /// 14 - 17: Miniøya /// 18: permisjon med badetemperaturer er fantastisk!

Både blogg og blogglesing har blitt nedprioritert pga dødssyk MacBook og 1-åring i fritt fall. Men nå har jeg jo en ny Mac og om 1,5 mnd begynner 1-åringen i barnehage. På tide! Til tross for idyllisk badebilde på slutten her kan jeg fortelle at vi er ganske lei av permisjon begge to. Solan vil være sammen med jevnaldrende og jeg vil jobbe. Så vi gleder oss til høsten!

1 kommentar: