onsdag 6. mars 2013

Anledningskort

Nye anledningkort fra Linnosaur-studioet!

Når jeg står på feks julemarkeder får jeg ofte tips fra kunder. Det er en av grunnene til at det er gøy å møte folk i det virkelige liv når man selger knapper og frimerker. Flere har etterspurt superpappa-trykket som kort, til for eksempel farsdag. Jeg har også lagd et bursdagskort, bryllupskort, barselkort og et gravid-kort.

Mangler konfirmasjonskort og kondolansekort, de vanskeligste. Jeg bruker jo mye humor i produktene mine, men døden er ikke humor. Konfirmasjon er humor (i ettertid iallefall), men jeg tror alle gamle tanter og onkler heller velger et av de grelle konfirmasjonskorta i bokhandelen. Sånne duse akvareller som ser ut som de illustrasjonene som er i Vakttårnet. Grøss. Jeg har tegna en sånn kvisete fjortis som står og stotrer i alt for stor dress. Det er jo gøyalt. Men det er nok ikke salgbart. Så jeg legger prosjektet på hylla inntil videre.

Kortene mine kan man få kjøpt i pakker på 5 på Epla (beklager, jeg orker ikke å sende ett og ett kort..), men de som bor i Oslo kan straks kjøpe de på den superfine butikken Skaperverket nederst i Markveien! Jeg har nemlig blitt en skaper og skal jobbe der et par dager i måneden og selge produktene mine der fremover. Gøy! Mer om dette senere.

3 kommentarer:

 1. De er bare helt fantastiske, og skulle ønske jeg hadde kommet opp med de samme idéene som du! Flink!

  SvarSlett
 2. Vilka roliga! Särskilt grattiskortet gillar jag skarpt, ska nog slå till på en packe såna. :)

  SvarSlett
 3. Haha, så morsomme de var. Veldig sjelden jeg finne noen kule anledningskort.
  Digger dine virkelig. Flinkis.

  -malla-

  SvarSlett