torsdag 10. januar 2013

Nyttårsforsetter 2012 - glemt eller gjennomført?

Jeg har alltid nyttårsforsetter. Alltid forbedringspotensiale og muligheter for å bli (om mulig) ENDA mer perfekt og helgenaktig! Det er lett å glemme forsettene fra i fjor, derfor tar jeg en liten gjennomgang for å se om de passerte i stillhet eller om jeg klarte å gjennomføre noe. 
Illustrasjonene under er fra skisseboka mi og ble publisert på Troppen-bloggen jeg har sammen med noen illustratør-kollegaer, og som forøvrig er ganske dau for tida.. 

- en oppsummering
Denne har jeg klart å gjennomføre i stor grad! Det plinger ikke i telefonen hver gang jeg få en epost lengere. Derimot har samboeren min konvertert til Apple, så alle hans i-Dingser plinger i ett kjør siden han har push-varsler på det aller meste og mottar 300 jobb-eposter i døgnet. Så jeg har vel heller blitt immun mot varsler..

Huff og huff. Jeg som en gang var en skikkelig lesehest. Jeg har jammen ikke lest mye i 2012. Noen få bøker, litt krim, litt kunsthistorie og begynt på ganske mange romaner som jeg liksom ikke har kommet i gang med eller blitt avbrutt av ungeglam. Dette må jammen bli mitt forsett i 2013 også! 

Jeg rakk min egen fødsel! Dro til sykehuset så fort vi kunne og rakk og være på fødestua i én time og et kvarter. Rakk til og med å drikke 7 glass saft, veldig deilig å få kledd seg om og sagt hei til de som jobber der før man føder. Forrige fødsel kom vi litt seint, nemlig. Men det gikk bra da også.

Vi har flytta! Det ble ikke palass, gitt. Men vi har større plass og vi har hage. Litt hage. Dette blir en mellomstasjon mens vi fortsatt venter på palasset.

Vi har blitt litt flinkere til å få ting gjort, men det er forbedringspotensiale der også i 2013. Hvorfor skal alt gjøres i siste liten? Så slitsomt! 


Åååh, jeg bruker nok mye tid på internett fremdeles. Men det har blitt bedre. Kanskje mest fordi jeg har fått dobbelt så mange barn og ikke har like mye tid til å snoke rundt på verdensveven? Målet for 2013 blir å overføre nett-snoking til boklesning istedetfor.

Det var 2012, men i 2013 er et nytt år med nye forsetter! Blir jeg en riktig helgen i år? Aldri for seint! Ambisjonene for 2013 får komme i et annet innlegg.

2 kommentarer:

  1. Veldig gode forsett! Fint å ikke sikte for høyt. Jeg har ingen i år, men i fjor hadde jeg ett eneste : å slutte å løpe etter bussen. Klarte det ikke.

    SvarSlett
  2. Hehehe...knakende godt innlegg=) Godt nyttår!

    SvarSlett