fredag 28. desember 2012

Jul
1 & 2: Vi har husnisse. Den dukka opp 1. desember og bor i veggen. En dag hadde husnissen gått amok i julepyntinga! Andre dager legger den igjen små gaver eller roter litt. /// 3: Deilig med late morgener med pusling og nyheter på iPad /// 4: Vi har fortsatt ingen stjerne til treet.. /// 5: Julelua kom frem fra dypet /// 6: Ny jerngryte, ny måte å bake brød på. /// 7: Jeg samler på fin eller morsom juletrepynt, og kjøper minst en ny ting til treet hvert år. Denne påfuglen kjøpte jeg i Junaiten en gang og er en av mine våre aller fineste! /// 8: Løpesko inni "politisko" /// 9, 10, 11: Stas med nye leker! Og når man heter Solan får man Solan-bamse, Solan-tøfler og Solan vinylfigur til jul. /// 12: Min lillebror har lagd julepynt på barneskolen.. trekuler sydd på der de skal være. /// 13, 14, 15: Lanterneslipp på julaften

tirsdag 18. desember 2012

Markedsdager, bloggevenner og andre venner

Årets julemarkeder er vel overstått, og det har vært kjempekoselige markedsdager både på Designernes eget julemarked og på Blafres julemarked i Blafrebutikken. Veldig koselig å prate med kunder, møte andre designere, bloggere og gamle venner! 

Her er Fauna-Heriette og Linnosaurus-eh, Linn på DogA. Vi solgte tegneserier, julekort, barnebøker og alskens flotte produkter. Salget gikk strålende! Det blir gaver under treet i år også.Min gode venn Krussetull-Ida og Bøtteknotten var der.

Fine ReVinyl-Siv i markedets fineste kjole på besøk!

Banale Banal-Marthe med popcornputer, morotrykk og morokort

Miniloppa kom innom på besøk. Dette lekehuset ønsker han seg nok.

Over til Blafres lille superkoselige julemarkedsdag i Blafrebutikken! 


Jeg satt og skravla med barnigjen-Lisbeth, veldig koselig!

Her har vi Sandvær estetikk og Libbo

Det gøyeste med markedene i tillegg til å møte kunder er å treffe andre skapende sjeler som man kanskje allerede kjenner til via verdensveven og blogging. Gøy! Også veldig rart å møte kunder som sier de allerede har flere av trykkene mine kjøpt på Epla eller andre steder. 

tirsdag 11. desember 2012

Tegneserie fra trykken!

Endelig er den her, min uke-for-uke guide fra svangerskapet! Dette må være den perfekte julegave din din gravide venninne? Kan kjøpes i min Epla-butikk for 150 flis, litt dyrere enn Pondus, men sånn er det når man må trykke opp små opplag på egenhånd. Tykt og fint papir og hendig A5-format, mange saftige små koselige gravide øyeblikk for nesten ingen penger! (Jeg er spesielt fornøyd med avslutningen)

Jeg har vist en del av rutene her på bloggen og på Troppen-bloggen vår tidligere, bare å lete hvis man er nysgjerring. Jeg orker ikke å finne og lenke akkurat nå. Hilsen lat.

mandag 3. desember 2012

Jeg ønsker meg..

Litt materialisme på bloggen i dag. Det er tross alt jul snart. Fred på jord kan vente, jeg ønsker meg:

jerngryte som vi skal steike brød i.. Denne er fra Le Creuset.


Ilse Jacobsen gummistøvler som er litt lave, men ikke for lave.


 Dette trykket som jeg fant her

Flere store middagstallerkner i serien Mon Ami fra Rörstrand

En fin billedbok som heter Vivaldi

Lamper fra Holmegaard. Jeg synes alle er fine. Absolutt alle. Ukritisk. 

 Fine kjoler fra Marimekko
Ja, altså. Den grytevotten fra Marimekko er så kul. Og kule kjøkkenhåndkler. Og det er jo nyttig.

Nytt sengetøy som er NYTT og FINT, nå er jeg lei alt retrosengetøyet vårt. Blæ! Bytter gjerne ut med dette fra.. overraskelse: Marimekko!

Fine trykk fra Darling Clementine

Mummi-serveringsbrett eller andre fine brett

Mugge fra Marimekko

Ai ai, hva sier dette om meg? Er jeg en ting-snobb? Ønsker jeg meg ikke en donasjon til en geit eller et fadderbarn? Burde jeg heller ønske meg tegninger tegnet av barna mine og en borddekorasjon av lyng og reinhorn? Mulig det. En annen ting er at jeg begynner å bli lei av at alt vi har et bruktskatter og lopper fra fordums tid. Ikke no gæli med det, altså. Men nå føler jeg det er på tide å fjerne den verste rallemikken (nytt ord jeg har lært av ei venninne), beholde de gode designobjektene og spe på med noen nye.

Kjære nissen, er du der? Hører du meg?