fredag 30. november 2012

Julemarked i Blafrebutikken 1. desember

Jeg gleder meg! Julemarked i desembers første dag, det må jo bare bli koselig. Jeg tar med meg julekort, pakkelapper, brystpumpe (sånn i tilfelle), diverse trykk og motiver og tar toget en liten halvtime inn til mitt kjære Oslo igjen, som jeg var så dum å forlate for noen måneder siden. Ååå, som jeg savner Oslo.

Her er noe av det jeg skal selge:


Blafrebutikken ligger på Ekeberg, man kan 34-bussen og gå av på Ekeberg Hageby, butikken kan sees derfra.

fredag 23. november 2012

Små gutter og kule klærJeg har skjønt det sånn at mange synes det er mye kjedelige klær til babygutter. "Litt morsommere å handle til jenter, liksom". Jaha. Hva er det som er så gøy å handle, da? Kjoler og tyll og badedrakter? Ikke vet jeg, men mine små gutter har på seg blomster og katter og bamser og striper i alle regnbuens farger. Det er arveklær, hjemmestrikk, kjedeklær, dansk design, redesign og loppeskatter. Babyklær. Ikke gutteklær eller jenteklær.

Alle bildene over er av verdens fineste baby, lille Solan som straks er 7 måneder og kryper rundt på gulvet her på jakt etter nye ting å sjekke ut.

:-D

fredag 16. november 2012

Årets julekortdesign

Det er alltid gøy å jobbe med årets julekortmotiver som jeg selger på diverse markeder og butikker. I fjor ble det noen veldig tullete motiver med dinosaurer, styggemenn og æksjnfigurer, noen av disse kommer til salgs i år også, hurra!

Men i år tenkte jeg å legge meg på en litt mer seriøs linje, jeg ville lage noen søte, romatiske, duse, naive motiver. Uten at det blir for søtt. himla søt er jeg ikke. Jeg er jo mest kul. Men alt trenger ikke være tull og tøys, og det er der det kan bli litt vanskelig..  Disse søte små dyrene trylla jeg frem i år, det er noen bedårende skogsdyr som flørter eller er døsige etter julematen, jeg vet ikke. Jeg tror de er i julestemning. Disse er til salgs i min Epla-butikk, og hvis du er gnuten og ikke vil betale porto, men heller trikkebillett, så er jeg på julemarked i Blafrebutikken på Ekeberg 1. desember og på DogA 8. og 9. desember. Altså, Design og Arkitektursenteret i Oslo. Jeg begynner å glede meg!

torsdag 15. november 2012

Vrengte Bukselommer av Ida Larmo


Må dele noen av stripene til min venn Ida Larmo! De er på trykk i VG hver dag nå, og jeg tror at det er mange som kan kjenne seg igjen her.. enten man er forelder, lever i parforhold, bor i et gammalt hus eller pusser opp. Det er også hyggelig å følge med i tegneserieform hva vennene sine driver med for tida. Så slipper man å sjekke facebook eller ringe.

Ida legger stadig ut nye striper her!

torsdag 1. november 2012

Farsdagsgave


Det er farsdag søndag 11. november, altså om 10 dager. Mitt håtteste tips til farsdagsgave er et «Superpappa» A4-trykk som kan kjøpes i min Epla-butikk! Dette er det første jeg har lagt ut i butikken på lange tider. Jeg er gradvis på vei ut av ammetåka, selv om det er ammeparty hver natt fortsatt. Party party. Moro å være våken om nettene. Er så mange interessante tema man rekker å tenke over. 

Zzzzz.(Litt bedre fargegjengivelse på dette bildet)