torsdag 26. juli 2012

Frøya - øya ved verdens ende 
 


Vi har vært ved verdens ende, langt ut i havgapet. Der blåser det så mye at man har store steiner på søpledunkene. Krabbene lurer overalt, sjøen trekker seg ut og inn, måsen skriker, det lukter friskt av tang og sjø og sol og sengetøy fra 60-tallet. Dette er mitt barndoms ferieparadis. Vel, ett av flere. Stedet der tiden står stille, ved verdens ende.

mandag 9. juli 2012

Skrotnisse


Jeg har vært på favorittbutikken min igjen, Maritabutikken i Mjøndalen! Den anbefales til alle skattejegere som er i området, ligger i Buskerud utenfor Drammen og er foreløpig åpen lørdag formiddag og tirsdag ettermiddag. Jeg har ingen bilder derfra, men jeg vet at Frk Eplegrøt har skrevet om den før. Skal vi se om jeg finner det. (7 minutter senere) Jo, her, og her!

Skikkelig stor og fin butikk, med nystekte vafler i 2. etasje og mange fine utstillinger de har vært flinke å sette sammen. Her finner jeg barneklær til 15 kr plagget, leker, kjoler, bøker, tekstiler, møbler, og det jeg kjøper alt for mye av: glass og porselen. På bildet er noe av det jeg fant. Det vil si, alt med prikker er fra en loppis. Må ha flere snapsglass, vi drikker jo så mye snaps. Kjekt å ha ca 40 snapsglass i tilfelle man får gjester.

Veldig blide og fornøyde skrotnisser.