fredag 29. juni 2012

En stue gjennom 4 år 


Fra kaotiske studenter, til småbarnsforeldre til visningsklar leilighet. Vi fikk det trangere og trangere i takt med at vi ble voksne og mer kravstore. Og så fikk vi barn, da. det vitner tøybleieinnleggene som ligger bretta på kjøkkenbordet i bilde 3 om.

Marionetten, en djevel, har hengt trofast i vinduet i årevis, men måtte fjernes før visning. Den så jeg i et vindu en natt i Praha da jeg var 18 år. Den skulle jeg ha! Dagen etter huska jeg ikke hvor det var. Kremt. Så jeg tråla opp og ned gater. Og der var den! Jeg husker ikke hva den kosta, men det var spikern i kista på reisekassa mi. Jeg hadde reist rundt med tog i Europa i en måned. Så vi måtte skru på mobiltelefonen til mitt reisefølge Marianne (det var den gang det var svinedyrt med mobil i utlandet - den gang i fordums tid for 13 år siden) og ringe hjem til far for å be ham overføre mer penger. I tillegg kjøpte vi 4 naturtro avstøpninger av hodeskaller som vi tok med oss hjem til Norge til vennene våre i presang. De ble gjenglemt i en pose på en busstopp i Mjøndalen, sirkig pakka inn. Men det er en annen historie.

Ser dere, jeg skulle egentlig bare vise frem 4 bilder av ei stue, og så ble det et dykk i ungdommens glade dager da jeg oppdaget verden! Alt har en historie. Jeg kunne fortsatt sånn om alle tingene våre, men i dag ble det med historien om marionetten.

I morgen flytter vi fra Oslo. Glede og sorg hånd i hånd. Først en måned ferie for de to miste og mamman, og etterhvert pappan, og så starter en ny hverdag et nytt sted.

fredag 22. juni 2012

Hello Fævvel


Et Hello Kitty tøynett har fått nytt liv! Jeg har sydd på et broderi funnet hos mine besteforeldre. Goodbye Kitty, Hello fævvel (som dem sier der jeg kommer fra).


God helg til alle!

onsdag 13. juni 2012

Miniøya

Hurra, festival i naboparken vår! Magisk for små lopper.

Samsaya spiller. Og seinere kom De Lillos, og da fikk jeg skikkelig god sommerfølelse. Sola skinte, ungene var rusa på sukker og festivas og måkene begynte å angripe. En fin avslutning!

Miniloppa bytta fra gummistøvler til Converse til sandaler. Bra å være skodd for all slags vær.

 Disse bladene er tegnet kruseduller på og skal henges på et tre.

Goodbye Kitty.

Miniøya passer bra for dem som blir 3 år til høsten også, selv om det kanskje blir enda morsommere neste år, og året etter der igjen. Det er jo mange verksteder som utgår når man er så liten, men det var Pippi-show hele dagen, dyreparken-show, musikk, rare figurer som gikk rundt, dukketeater og ikke minst skikkelig festivalstemning. Litt synd at de stengte ansiktsmaleboden akkurat idet det var vår tur, jeg skulle males som Paul Stanley og miniloppa som Gene Simmons ("flaggermus"), fra KISS for dem som har hørt på feil musikk oppigjennom ;-D. Men det rakk vi altså ikke. Jeg har lovt at vi skal kjøpe ansiktsmaling og male oss hjemme.

Miniøya, vi kommer tilbake neste år!

fredag 1. juni 2012

Sommersalg i Epla-butikken!

Det er sommer! I Oslo iallefall. Greit, det er litt kaldt i dag, men det er sol. Og forrige uke var det tropesommer. I den anledning har jeg kasta meg på sommersalget på Epla, noen av trykkene mine er satt ned 30%, HURRA! Lite nytt i Epla-butikken om dagen, men det kommer etterhvert når jeg får det til. Disse trykkene er satt ned fra 150kr til 105kr, og fra 250kr til 175kr avhengig av format. Klikk deg inn til butikken min HER!