tirsdag 27. mars 2012

Loppestart!

Våren og loppemarkedene har kommet til Oslo! Her er en liten miniloppe som har brukt 10kr i lekeavdelingen, og omhyggelig valgt seg ut to litt rælete biler. Ikke så mye spennende til de voksne denne gangen, kun ting til barna. Sparkesykkel, bondegård i tre og klær til den som bor i magen. Det er grunnen til at det ikke er så mye nytt herfra, det er 26 dager til termin, jeg er trøtt, allergisk, tung, apatisk og svimmel. Men jeg er veldig glad for at det er vår, asså! Hurra!

onsdag 14. mars 2012

Teknikktaktikk

Jeg tester ut nye illustrasjonsteknikker om dagen for å ikke gro fast i den samme gamle tralten. Her er noen av resultatene. Det er ikke til noe spesielt, bare et påfyll i illustrasjonsbanken min. Disse to karene over her skulle egentlig ikke være noen spesielle, men jeg så jo raskt at det er mine to favorittgutter i hele verden! Kan man kalle en mann på 30 år for gutt? Neivel. Mine to favorittmenn, da.
Og dette er slettes ikke meg, selv om vi har like store mager. Ikke har jeg pannelugg, og så får jeg grøsninger av neglelakk på tærne!
Våryr. Ikke helt sånn jeg føler meg om dagen, jeg føler meg mer som en blåhval i kvikksand.
Han her kjenner jeg ikke, men jeg har sett ham.


fredag 2. mars 2012

Mens vi venter på loppesesongen

Her en noen fredagsfavoritter fra Epla! Mens vi venter på loppesesongen kan man gå på skattejakt på nettet. Denne gangen har jeg finni ting og tang til småfolk. Listen kommer du til ved å trykke her!

God helg til alle som er innom!


torsdag 1. mars 2012

Dverger og landstrykerblomster

Den første lampa i en serie på 4 er ferdig og snart til salgs i min Epla-butikk! Her har jeg vært skikkelig huslig og kreativ og dekorert med en oppfinnelse jeg har sett hos flere andre bloggere, nemlig Cathrineholm-kjele som blomsterpotte. Landstrykern som jeg bor sammen med har stryki innom blomsterforretningen på Tøyen for å kjøpe vårblomster.

På grunn av visninger har vi fjerna nesten hele livet vårt fra leiligheten. 6 små dverger står igjen, han 7. tror jeg forsvant i boden 5 etasjer ned ved en feil. Dette er et bruktkupp jeg har gjort i Junaiten på min aller beste skattejakt noen sinne. Skattejakten er tidligere omtalt her.

For å unngå at den fine barnelampa skulle følge med leiligheten ved salg måtte vi bytte den ut med noe annet. Og på IKEA fant vi denne flotte prikkeskjermen til 79 flis! Barnerommet er forøvrig ribba det også, mummimamma sitter fortvilet i loppekassa og gråter. Fine barnebilder på veggen er lagd av min venn Fauna-Henriette som også har Epla-butikk!

Sånn ellers har jeg hatt en slags lungebetennelse i vel 4 uker nå og synes ganske synd på meg sjøl. Men det hjelper at det er vår ute! For det er det. I Oslo iallefall. Hurra!