torsdag 1. november 2012

Farsdagsgave


Det er farsdag søndag 11. november, altså om 10 dager. Mitt håtteste tips til farsdagsgave er et «Superpappa» A4-trykk som kan kjøpes i min Epla-butikk! Dette er det første jeg har lagt ut i butikken på lange tider. Jeg er gradvis på vei ut av ammetåka, selv om det er ammeparty hver natt fortsatt. Party party. Moro å være våken om nettene. Er så mange interessante tema man rekker å tenke over. 

Zzzzz.(Litt bedre fargegjengivelse på dette bildet)

5 kommentarer:

 1. Så fin plakat! Lignet til og med på samboeren min, som er vår lille families superpappa. Han har rødlig skjegg og halvlangt brunt hår.. Match!
  Og ammenetter, huff slitsomt, men litt kos også å bare være to sammen i mørke natta.
  :-)

  SvarSlett
 2. Stilig;) Her må jeg inn å titte i en annen anledning. Det er noen små som trenger litt oppmerksomhet.;)

  Vi har også flyttet fra Oslo til Drammen.

  Håper dere trives!

  Ha en fin helg!!!
  -malla-

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer rundt omkring, Linn. Ja, jeg skjønner at den suppebollen har gjort inntrykk. Den har en sentral plass i vårt hjem, og jeg har lovet den rødt ullskjerf til jul. Når det gjelder lommetørklær i eske, føler jeg meg ikke helt frisk når jeg synes de er fine, det er ikke sikkert jeg kjøper flere heller, men også to er en samling. Jeg vet ikke om jeg anbefaler det heller jeg. Og ja, takk for at du skrev på jubileumsinnlegget mitt, vinnersjansene er ganske store, for jeg har bare fått kommentarer. Men du store min tid, for noen prima kommentarer. Jeg tror likevel jeg skal gå inn og redigere teksten litt, det er nok for krevende. Og du, den tegninga di av far og barn er herlig! Og innlegget nedenfor; herlig. JEg skal love deg, det går over, om ca 17-18 års tid, hvis dere ikke får enda flere barn da!

  SvarSlett
 4. Skulle skrive: jeg har bare fått få kommentarer

  SvarSlett