mandag 9. juli 2012

Skrotnisse


Jeg har vært på favorittbutikken min igjen, Maritabutikken i Mjøndalen! Den anbefales til alle skattejegere som er i området, ligger i Buskerud utenfor Drammen og er foreløpig åpen lørdag formiddag og tirsdag ettermiddag. Jeg har ingen bilder derfra, men jeg vet at Frk Eplegrøt har skrevet om den før. Skal vi se om jeg finner det. (7 minutter senere) Jo, her, og her!

Skikkelig stor og fin butikk, med nystekte vafler i 2. etasje og mange fine utstillinger de har vært flinke å sette sammen. Her finner jeg barneklær til 15 kr plagget, leker, kjoler, bøker, tekstiler, møbler, og det jeg kjøper alt for mye av: glass og porselen. På bildet er noe av det jeg fant. Det vil si, alt med prikker er fra en loppis. Må ha flere snapsglass, vi drikker jo så mye snaps. Kjekt å ha ca 40 snapsglass i tilfelle man får gjester.

Veldig blide og fornøyde skrotnisser.

3 kommentarer:

 1. Det er så gøy å gå på skattejakt i bruktbutikker!
  Og dere ser veldig fornøyd ut med fangsten :)

  SvarSlett
 2. Klar man må ha mange snapsglass! :) Ikke tar de stor plass heller...
  Jeg likte meg godt her inne, og legger meg til som følger. :)
  LenaE

  SvarSlett
 3. Hehe :-) ja snapseglass er jo alltid nyttig i et knipetak! Jeg er litt snurt og vonbroten fordi jeg har gått glipp av to store loppemarkeder i Kragerø, men unner dere en skikkelig loppefangst. Hvordan går bosituasjonen med dere nå da?

  SvarSlett