onsdag 13. juni 2012

Miniøya

Hurra, festival i naboparken vår! Magisk for små lopper.

Samsaya spiller. Og seinere kom De Lillos, og da fikk jeg skikkelig god sommerfølelse. Sola skinte, ungene var rusa på sukker og festivas og måkene begynte å angripe. En fin avslutning!

Miniloppa bytta fra gummistøvler til Converse til sandaler. Bra å være skodd for all slags vær.

 Disse bladene er tegnet kruseduller på og skal henges på et tre.

Goodbye Kitty.

Miniøya passer bra for dem som blir 3 år til høsten også, selv om det kanskje blir enda morsommere neste år, og året etter der igjen. Det er jo mange verksteder som utgår når man er så liten, men det var Pippi-show hele dagen, dyreparken-show, musikk, rare figurer som gikk rundt, dukketeater og ikke minst skikkelig festivalstemning. Litt synd at de stengte ansiktsmaleboden akkurat idet det var vår tur, jeg skulle males som Paul Stanley og miniloppa som Gene Simmons ("flaggermus"), fra KISS for dem som har hørt på feil musikk oppigjennom ;-D. Men det rakk vi altså ikke. Jeg har lovt at vi skal kjøpe ansiktsmaling og male oss hjemme.

Miniøya, vi kommer tilbake neste år!

1 kommentar:

  1. ER helt sikker på at du greide å male selv, jeg. Da mine barn var små, fikk jeg tak i maling som gav dem utslett, men det er sikkert mye bedre nu for tiden. Det så jo ut som dette måtte være kjekt ikke bare for barn, til og med foreldre måtte vel kose seg litt vel?

    SvarSlett