tirsdag 15. mai 2012

Et par lopper

Jeg hadde store planer om å loppejakte på høyt nivå denne våren. Sånn blei det ikke. Det blir aldri som man tror. Men jeg har kommet meg på to loppiser, og det er betre enn inkje. Dette bordet med lamper fant jeg på mitt favorittloppemarked i Hokksund for litt over 3 uker siden! Norskprodusert, og ja, det skal pusses opp. Må bytte de morkne ledningene og trekke om lampeskjermene. Min gamle far stønna oppgitt da han så hva jeg drassa med meg og tenkte å lagre hos ham (bare å stue inn på de to romma vi allerede har fyllt opp). Men jeg skal hente det igjen i løpet av sommeren, altså. Mor og far, jeg lover! Dere skal få en blomsterkvast og ei kake som takk for lånet av 2. etasjen deres.

Jeg tror det er et av mine største loppekupp noensinne! Dette er 3 dager før jeg fødte. Jeg dro til jordmor i Oslo på fredag og spurte om hun trodde jeg kunne ta en helgetur ut av byen et par dager for å få med meg et loppemarked, eller om jeg burde bli i Oslo og føde (jeg burde ikke dra for langt av sted siden jeg føder fort). Hun sjekka modning og sa at jeg føder ikke i helga, men kanskje i begynnelsen av uka, så jeg kunne bare dra. Hun hadde helt rett! Hun var seriøs loppejeger selv og skjønte godt at jeg vurderte fødsel vs loppis!

Denne var prisa litt høyt på Høkksundloppisen, men min gamle mor var innom før stengetid på søndag og fikk den med seg til en rimelig penge! Jippi! Er det likørglass? Vi drikker så innmari mye likør, ser dere. Får begynne å drikke det nå, da.

Jeg er nok ikke den eneste som digger loppis i Høkksund, for det var så mye folk der at det gikk trill rundt for meg. Har aldri opplevd makan. Orka ikke presse meg frem til bordene og blei bare gående rundt i ring på måfå. Men jeg fikk meg et bord iallefall! Jippi!

8 kommentarer:

 1. For et fantastisk bord med lamper! Lekkert, lekkert.
  Du må ikke finne på å male det!
  Men det elektriske må selvfølg fungere trygt, og skjermene må være fine og hele.
  Gratulerer med fangsten. Bra du rakk det før fødselen :)

  SvarSlett
 2. Det var et superfint lampebord!! Jeg har hatt en slik tivolilampe til reperasjon i snart to år nå... nå skal jeg hente den å finne en ny repratør :) Loppis er veldig gøy!! og ganske frustrerende i og med at alle vil gjøre kupp. Jeg liker bruktbutikken bedre. Fin fin maiuke til deg :)

  SvarSlett
 3. Bordet med lampene var dritfint!
  Vell verdt et trangt overfylt loppis. Var et under at du fikk denne, synes jeg...

  Hurra!!

  Siw

  SvarSlett
 4. Kjempefint bord!
  Det var et bra kjøp, og desto mer imponerende siden det var 3 dager fra termin.

  Svar: bare å herme! Colakasse-garasje er ganske praktisk (og fint), jeg kom aldri på noe annet å bruke den til.

  God snart-17 mai:-)

  SvarSlett
 5. Kjempefine da gitt, og ikke minst finfin liten krabat du har fått :)

  SvarSlett
 6. wow!!! i'm totally jelous about that great table with lamp!! wonderful!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med kupp! Lampebordet er kjempeflott, og jeg er enig med Brudeblogg, du mååååå ikke male det. Tror det grenser til syndig. Jeg tror forresten at jeg heller til det samme som Anne Lise etterhvert, å gå på bruktbutikk i stedet for loppis. Men du verden, jeg hadde ikke greid å dra på noe slikt tre dager før fødsel. Da var jeg sengeliggende, begge gangene. Så du kjempeheldig, på mange vis!

  SvarSlett
 8. Hehe :-) Imponerende med loppejakt så sent i svangerskapet! Et flott bord og fine glass også.

  SvarSlett