mandag 9. april 2012

Påskedragen?


Tja, hva skal jeg si. Vi er over middels glad i dragekostymer i denne familien. Heldigvis har vi babydragekostyme liggende også! Jeg kan anbefale dragedrakt til alle som er høygravide. Veldig praktisk og deilig plagg.

6 kommentarer:

 1. Så stiiilige dere er!! Det ser både behagelig, morsomt og lekent ut :) Det var også morsomt å høre at du kjenner Mads Pålsrud. Han var en av mine "prøve-elever" da jeg hadde praksis under ped. studiet. En super elev å ha foresten :) Selv gikk jeg på Kunsthøgskolen i Bergen. Da var jeg veldig fornøyd med det valget, men nå hadde jeg valgt Oslo. Skolen har utrolig fine verksteder og utstyr :)

  SvarSlett
 2. Fantastiske dragedrakter, veldig flatterende også. Kanskje det er det jeg skulle ha satset på? Barnedragen er uhorvelig søt! Gleder meg til å se babydragedrakten på babyen når den tid kommer

  SvarSlett
 3. Der var de ja, dragedraktene jeg har gledet meg til å se. Kjempekule! Så fine og morsomme bilder, han lille var jo bare helt utrolig søt da:-) Og enhver høygravid burde egentlig ha en dragedrakt, ser kjempekomfy ut, og det er det jo ikke så mange klær som er på den tiden.

  Og ja, det er rart hvordan trender sniker seg innpå en, selv om man prøver å ikke la seg påvirke. Det er bloggenes skyld, synes jeg;-) Farlige greier!!

  Ha en god dag!

  SvarSlett
 4. Så kule drakter, og ja, ser ut som veldig behagelig gravidplagg! :)

  SvarSlett
 5. haha! kuleste bildene ever ;) digger dem!
  jeg vil og ha dragekostyme! eller mumutroll.. det passer også godt til gravide..

  SvarSlett