tirsdag 21. februar 2012

Nye trykk

Endelig litt ny produksjon! Jeg har vært syk i snart 3 uker, i tillegg til at de to andre jeg lever sammen med også har vært syke i tur og orden, og er vi oppe og går jobber vi med å ribbe leiligheten for personlige eiendeler sånn at vi kanskje får solgt den og kjøpt oss en borg. Som denne. En borg i alle regnbuens farger! Det hadde vært noe. Jeg har lagd et par nye motiver, og det er ikke noe dypere innhold i dem enn det man ser. Jeg ville lage noe geometrisk og fargerikt som kan pynte opp på veggen, hverken mer eller mindre! 

Men jeg kan jo ikke la være å lage historier når motivene vokser frem. «Stakkars lille sorte monster. Han bor langt inni skogen i en sukkertøysborg, helt alene. Ingen kommer på besøk, de synes nok han er litt skummel. Han står i tårnet sitt og speider ut over skogen. Jeg tror han har mye uflaks. Den eneste skyen på himmelen kommer og regner på ham. Buhuuu! Men hva med den lille fuglen? Kommer den på besøk?»

Av og til er farger nok i seg selv. Jeg har lagd en variant uten borger og monstre i skogen også.Begge motivene finnes i både A4 og A3-format og er selvfølgelig til salgs i min Epla-butikk!

Forresten, på søndag så jeg en hestehov! I Drammen. Bare så dere vet det!

8 kommentarer:

 1. Kjempefine trykk! Likte fargene!

  Håper dere snart får borgen deres, og ønsker deg god bedring. Våren er jo rett rundt hjørnet, jeg så en snøklokke på søndag, på Høvik.
  Hestehov+snøklokke=vår!! Satser på det;-)

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Jeg tenkte både på Mario og Tetris. Det sier kanskje noe om at jeg er litt i overkant opptatt av dataspill, min svært høye alder tatt i betraktning. I går kom jeg meg endelig avstd til posten! Lykke til med salget av leiligheten. Dattera mi fikk nettopp solgt sin til litt høyere enn hva hun hadde fryktet, selv om det ble oppdaget fukt på badet. Du skal se det går fint. Friskt mot, antonius, og god bedring. Ordrebekreftelsen er helt håpløs, forresten, jeg må skrive på nytt og på nytt her..

  SvarSlett
 3. Snuskete og litt trist monster i et fargerikt fellesskap, herlig!
  Ellers: enig med Lise B om ordbekreftelsen.

  SvarSlett
 4. Ja, synes det har vært litt stille fra deg i det siste. Så da har formen ikke vært helt på plass skjønner jeg. Herlige trykk når som det går nmot vår!!

  SvarSlett
 5. SV: Ja, jeg vet. Ekstreme priser på Clupeaen, spesielt i Oslo. Tror jeg bare har hatt flaks med mine kjøp. En må jo ha flaks med noe :D
  Kule trykk :) Liker.

  SvarSlett
 6. Kjære Linn! Du vil nok ikke tro det, men jeg har faktisk ikke en sirkustrapes liggende i en tull på loftet. Og selv om jeg hadde kommet meg opp i en, ville ikke ting ha falt på plass, jeg ville ha falt, bums i bakken.

  SvarSlett
 7. Fikk sug i magen da jeg leste at du har sett årets første Hestehov.
  Trykkene dine er helt herlige.
  Skulle ønske min borg var like fargerik.
  Tusen takk for kommentaren
  din hos meg.
  Den lyste opp en trippel feber syk dag (far,mor og barn).
  Skjønner dere sliter med det samme.
  God bedring til dere og lykke til med salget.
  Snart er det Hestehov over alt :o)))

  SvarSlett
 8. SV: jeg er så klar for loppemarkeder!
  Og sur kaffe og slapp vaffel, hadde vært bra å møtes for litt loppeprat;-)

  SvarSlett