torsdag 26. januar 2012

Bi bort hos Bøtteknotten!

Min venninne Krussetull-Ida har sammen med et par andre landsens damer starta butikken Bøtteknotten som selger unike, ubrukte og originale barneklær fra 70-tallet! Klærne har hengt urørt på lager siden glansperioden, men er nå fremme i dagens lys og klare for å pynte opp dine barn, eller dine venners barn, eller barnebarn, eller ja. Ikke til å tro!

De arrangerer sin første gibort for å kikkstarte den nyåpna nettbutikken, vinneren får velge og vrake i butikkens sortiment. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn til bloggen deres og delta: her!

Her er noen av godbitene fra nettbutikken:Finere klær finnes neppe i det ganske land! Boikott kjedene og made in China, spytt heller i noen ekstra kroner og støtt småbedriftene på bygda! Klærne er dessuten slitesterke og kan arves.

Hurra for bøtteknotter, og grattis med nyåpna nettbutikk til de glade Stassjons-damer på Bjørkelangen!


1 kommentar:

  1. Den overallen med striper er helt fantastisk, dessverre vil vel hverken dattera på 25 eller sønnen på straks 20 passe i noe sånt. Men jeg synes det er et utrolig flott tiltak! Og den grafiske presentasjonen forbilledlig!

    SvarSlett