søndag 30. oktober 2011

Søndag formiddag

I 4. etasje i Oslos minste leilighet

Ansiktet fant jeg hos bestefar for noen år siden. Én annen del i ei kasse i mine foreldres uthus for noen uker siden. De to siste delene i en annen kasse. Det føles som en god gjerning å ha forent alle delene igjen, og jeg tror dama er fornøyd. Det finnes en person i min husstand som ikke ønsker å ha denne på veggen, noe jeg ikke kan skjønne.

Selv om vi bor i Oslos minste leilighet har vi rosett og stukkatur, må vite!

Sofa og puter fra loppis.

 Ei klokke som alltid går feil.

Noen av beboerne. 

 En liten loppe som gjemmer seg når det er litt skumle scener i Pippi Langstrømpe.

Han skal bli geisha når han blir stor.

tirsdag 25. oktober 2011

Feinsmekker

Jeg har lagd nye smekker! Feinsmekker er produktnavnet, jeg kom på det helt av meg selv. Er ganske stolt av det! Tidligere har jeg bare lagd smekker som jeg har gitt bort i gaver, men disse smekkene selges nå i butikken vår på Grünerløkka, i Markveien 54, Made in Bergen Retail -OSLO. Dagens reklame. Det kommer snart et innlegg som viser mer av de snasne produktene vi selger, men jeg er litt lamma og litt fjern for tida, så min blogge-aktivitet er laber. Har forøvrig fått med meg at washi-tape er det nye håtte. Ai ai ai! Det vil si, mulig det er ut igjen nå, jeg er så dårlig på blogglesing. Mange rare fenomener i dette bloggelandet, altså. Mulig det er en spesiell type blogger som bruker mye tape, kan ikke huske å ha sett det hos feks Steffens pappablogg, som jeg også følger.

Nok om det. Her er et bilde fra den store knappeutvelgelsen! Heldigvis var min oldefar flink til å samle på knapper, min oldemor og bestemor også. Og nå jeg. Jeg har mange å velge i.


Hvilken er din favoritt?


:D

tirsdag 18. oktober 2011

Butikkåpning!

Nå er sjappa åpen! Vi hadde åpningsfest på fredag med eksklusiv bokseøl, vin og drinx i plastglass. For den som vil komme innom (og det anbefaler jeg alle som bor i Oslo å gjøre) så ligger vi i Markveien 54 på Grünerløkka. Jeg håper du kjøper alle julegavene dine her.

Jeg tror jeg må ta noen fine bilder av varene våre i dagslys, men foreløpig kan jeg vise noen små glimt fra åpningskvelden. Heia Hilde selger teskjorter med revepels-trykk, kjøttbein og trestubber i puteform.


Jeg, Linnosaurus, selger fjonge nåler (her avbildet), diverse trykk/plakater og etterhvert kommer mine fantastiske diktatorer og tyranner glansbilder, samt glansbilder av NOKAS-ranerne. Ja, og så skal jeg selge noen hjemmesydde dukker, smukke smekker og kanskje litt annet. Vi har ikke alle varene på plass enda, og det blir fylt på nytt hele tiden. Husk at vi stenger dørene etter jul, så her gjelder det å være kjapp for å sikre seg de flotteste og fjongeste julegavene! (dagens reklame)


 Det er et hull i gulvet som fører ned i en labyrint. Vi pleier å ha på lemmen, altså.

Ivrige deltakere på åpningsfesten krafser villt på alle de fine varene. 

I bakgrunnen er Paolas regnjakker med Marius-mønster, og i forgrunnen er en kvinne i sin beste alder fra Larvik. 

Her har vi Hu Banale, Heidi og Heia Hilde som står i dokø INNI prøverommet! Fantastisk lokale.

For de som bor i Bergensområdet finnes en del av disse produktene også i Made in Bergen retail sin butikk som ligger i Skostredet.

onsdag 12. oktober 2011

(snart) Ny butikk på Grünerløkka!

Jeg er en av 7 medeiere i en pop-opp butikk som plutselig åpner på Grünerløkka fredag kveld! Hurra! Vi holder åpent frem til jul (for å riktig skumme fløten), da popper vi ned igjen. Ajø!

Hva slags butikk er egentlig dette? Is it a hostel? 

Eller er det The Olas som holder til her?

Njæææi, det er egentlig et konsept som er henta fra Bergen, vi er et kolletiv av designere og kunstnere som selger våre egne produkter. Her vil du finne ting du ikke finner noe annet sted. Butikken heter det samme som i Bergen, Made in Bergen retail, men i tillegg til produkter fra Bergensgjengen får butikken påfyll fra nye medlemmer fra Oslo, som meg! Øst møter vest! (På bildet har vi HeiaHilde som skrur)

Lokalene pusses opp for harde livet, og ideene er mange. Noen jobber døgnet rundt, andre jobber når de kan. Det blir sikkert ferdig før helga, og det blir sikkert bra. Og at de selger fine ting kan ingen komme fra. 


Fasaden har blitt grå og skal få regndråper på! Vi ligger nederst i Markveien, Oslos beste handlegate.


Nå tipper jeg alle som er innom bloggen er dritspente på en oppdatering om denne butikken, og det er jammen jeg óg. Følg med i neste episode av Linnosaurbloggen!