fredag 20. mai 2011

Pånidalen

De beitende hestene har fått en ny og fargerik bestevenn. Bildet er et klenodie etter mine besteforeldre som trengte en liten oppfriskning, og er tidligere omtalt her.

3 kommentarer:

 1. Hihi. Søt! Uventet å se den ponnien der liksom, tipper de andre er LITT misunnelige på de fine fargene:-)

  Jeg har også lurt litt på hvor alle vatteppene I bloggverden kommer fra. Er noen steder rett og slett vatteppe-paradiser?
  Jeg har et fra før, men det fant jeg for ca 5 år siden. Pleier vanligvis ikke dra først i tekstilavdelingen jeg heller, men på Fretex på Majorstuen, hvor loppiset idag var, var det så lite og oversiktlig at jeg ikke kunne unngå å se det.
  Og ja, Cathrineholm-museeum, nærmer seg kanskje det;-) Kan jo ikke akkurat gå fra en når jeg finner den.. (men jeg har en liten plan om en salgsbod til høsten for å kvitte meg med litt saker)

  Ble visst litt langt dette..

  God helg!

  SvarSlett
 2. Haha, strålende sans for humor. Dette likte jeg.Er enig at det kom seg betraktelig:)

  SvarSlett
 3. Kult bilde! Jeg kommer litt sent med Figgjokuppeskryting, men fy søren - 34 deler for 600 kr, det er jo et røverkjøp! Bare å finne 34 deler på ett og samme sted er jo en liten sensasjon i seg selv. Det er bare å bøye seg i støvet og innse seg slått på kuppefronten - inntil videre. For eg gir meg aldri - moahahahaha!

  Fin helg til deg! Og så tekopper, gitt. Det har jeg faktisk ikke sett før.

  SvarSlett