tirsdag 4. januar 2011

En oppsumering av jula

På tide å avslutte jula 2010 en gang for alle.
Det er rart at man etter hvert som året går lengter etter kalde desember med smuginnpakking av julegaver, duften av granbar og lystenning over en lav sko, men når 24. desember passerer blir man plutselig lei hele greia og er klar for en ny start. Sånn er det nå. Nå har vi jagd jula på dør og har allerede begynt å drømme om våren. Men vår betyr også at jeg skal levere masteroppgaven min, så det er egentlig greit at den er et stykke unna.

Men nå: et resymé av jula 2010


De solgte urenska klementiner på «innvandrern»! Mye koseligere med litt grønne blader på. De var bitte små, noen nesten som valnøtter.


I gang med julekortproduksjon på boktrykken i klasserommet. Fete tretyper og maskeringsteip gjør susen! Når det er begynnelsen av desember er man full av giv og det er koselig å lage både kort og julegaver, det er til og med hyggelig å pakke inn gaver.


Strålende resultat!


Det var skikkelig moro å jobbe på boktrykken igjen, lenge siden sist. Selv om jeg har mye å gjøre fremover får jeg prøve å vie noen dager til blysats og vinkelhaker.


Produksjonen er avsluttet, nå må kortene tørke i et døgn. Landskapet i bakgrunnen er vårt etter hver så koselige klasserom.


Når man får barn blir det ofte små nisser som pryder julekortene. Vårt kort ble intet unntak.


Nisseloppe med feber måtte stille opp på julefotografering i dårlig vinterlys, selv om han hadde feber og helst ville sitte i sofaen å se på Pippi.


Master Design holdt julekonsert i kantina med 10 minutters forberedelse.


Det er ingenting som det nordiske vinterlyset når man er utendørs. Her er Kunsthøgskolen før jeg forlot den for å ta juleferie.


Christiania Seildugsfabriks logo får fortsatt henge på veggene.


Dinosaurene i hjemmet har invadert juletulipanene.


Pepperkakehus i gripehøyde kan bli litt for fristende for 85 cm høye tuskerotter. Og med det blei det jul.

Og nå er den over. Det er herlig med hverdag igjen! Jeg elsker hverdag!

1 kommentar:

  1. Siden det er flest av hverdager, så er det godt at vi trives i den!

    Godt nyttår!

    SvarSlett