mandag 28. juni 2010

Typesnitt / Typeface «Deco Stijl»Dette er et typesnitt jeg lagde for en stund siden inspirert av 1920-tallets Paris og 1920-tallets kunstbevegelse «De Stijl». Det var en del av en arbeidsprosess der jeg lagde vinetiketter og meny til Barratt-Dues musikkfestival «Scandale! Paris 1920»

Typeface I made a while ago inspired by Paris in the 1920s and artistic movement «De Stijl».

onsdag 23. juni 2010

Jeg har strikka!
Det er en stund siden nå, men jeg har klart å strikke ferdig tre plagg. Her er to av dem. Nå blir det mindre strikking og mer grafisk design og illustrasjon fremover. Fødselspermisjonen er over for denne gang og jeg er så smått i gang med å nøste opp trådene til masterprosjektet mitt igjen.

I´ve been knitting! But from now on there will be less knitting and more graphic design and illustration. In two months I´m a design student at KHiO again.

tirsdag 22. juni 2010

Norsk sommer / Norwegian summer


For et par uker siden hadde jeg en etterlengtet fridag sammen med min lille 9 måneder gamle loppe, og vi tok sporveienes ferger til Hovedøya i Oslo. Det regna en del, så vi hadde nesten hele øya for oss selv!


Skandinavia er på sitt vakreste i mai og juni, det er lyst nesten hele døgnet og fargene er ekstra intense.
Loppelars møtte sauer for første gang, han ropte til dem og de breka tilbake.
Vi var stort sett de eneste gjestene på øyas café. Om man vil benytte toalettet må man putte på en femmer i et hull i veggen.
Mens loppa sover sjekker mamma´n ut livet i fjæra.
Vi sitter alene på fergeleiet og venter på ferga hjem. En fin dag!

A couple of weeks ago I had a day off with my little 9 month old boy. We took the ferry to Hovedøya outside of Oslo. It was a rainy day, so the island was almost empty. May and June are the most beautiful months in Scandinavia, the light and colors are so intense. Perfect day.